Huis Met Inpandige Garage - Huis te koop Kerkstraat 17 Kaprijke, ref. 2694093 | immo ...

Huis Met Inpandige Garage - Huis te koop Kerkstraat 17 Kaprijke, ref. 2694093 | immo .... Het huis zelf heeft een woonoppervlakte van ca. 2 slp,1badk huis met garage en afdak te huur in sekuriteitsdorp1mei.r6000 plus deposito. Gestoffeerde ruime sfeervolle vrijstaande woning met inpandige garage, met 5 slaapkamers en een vrije achterom naar de grote achtertuin te. Bekijk de foto van gelinde met als titel landelijk modern met inpandige garage en andere inspirerende plaatjes op welke.nl. Te renoveren, ruime begijnhofwoning met oa 4 slpks en garage.

Huis met inpandige garage #garage #house #huis. Aan de voorzijde een ruime handelsruimte (30m2) momenteel ingericht als kapperszaak met apart toilet doch perfect in te richten als inpandige garag hyper uitgeruste keuken uitgerust met toestellen siemens (vaatwasmachine, warme luchtoven, microgolfoven, dubbele spoelbak. De garage is voorzien van tussen de garage en de keuken is een toilet en een aparte berging / wasruimte met opstelling van de. De onderhoudsvriendelijke achtertuin is heerlijk gelegen op het zuiden. Kolbestrasse 73 te kranenburg deze riante, hoogwaardig afgewerkt woonhuis met inpandige garage.

Woon-Schuur, robuust met prachtige vide en veranda ...
Woon-Schuur, robuust met prachtige vide en veranda ... from i.pinimg.com
Ontdek onze garages van van kooten tuin en buitenleven! Huis met inpandige garage #garage #house #huis. Huis te koophet hof 14a5253ar nieuwkuijk vrijstaande woning met garage in een van de mooiste straatjes van nieuwkuijk.den bosch en waalwijk in 10 minuten met de auto bereikbaar. Stadswoning met inpandige garage gelegen in een rustige straat met goede buren in een stadje met alle voorzieningen. Verder bevindt zich hier een glazen luik naar de kelder en een statige. Deze charmante woning met grote inpandige garage is ingeschreven als handelspand. Rechts loop je door naar de leefruimte met aanpalend de ruime keuken met ontbijthoek. 1999) met 4 verdiepingen, 3 slaapkamers, een praktijkruimte, een zonnig terras en een dubbele parkeergarage ónder het huis.

Kooyman eigen huis is een ondernemende makelaar met karakter!

2 slp,1badk huis met garage en afdak te huur in sekuriteitsdorp1mei.r6000 plus deposito. De garage is in spouw gebouwd en daarom uitermate geschikt voor bijv. Perceelopp.vlak 378m2 indelingbeganegrond hal/entree met garderobe en me. Het huis zelf heeft een woonoppervlakte van ca. De entree, alsmede de ruime garage zijn op de begane grond en de leefruimtes bevinden zich op de 1e en 2e etage. Te huur een hele pand met een grote garage en achtertuin! Het huis is in 1994 op een 633 m² groot perceel gebouwd. Op de begane grond bevindt zich de garage waar een auto in past. De garage is voorzien van tussen de garage en de keuken is een toilet en een aparte berging / wasruimte met opstelling van de. Lot gesloten bebouwing 100 met inpandige garage. Te renoveren huis met inpandige garage en twee leuke terrassen vlak bij park spoor noord ligging. Mits renovatiewerken is deze woning om te toveren naar een prachtige handelswoning of gezinswoning ten midden van de stad mechelen. Dit betekent een enorme meerwaarde gezien de beperkte en dure parkeermogelijkheden in deze buurt.

Aan de voorzijde een ruime handelsruimte (30m2) momenteel ingericht als kapperszaak met apart toilet doch perfect in te richten als inpandige garag hyper uitgeruste keuken uitgerust met toestellen siemens (vaatwasmachine, warme luchtoven, microgolfoven, dubbele spoelbak. Het huis zelf heeft een woonoppervlakte van ca. De garage biedt door de grootte en de inpandige bereikbaarheid veel mogelijkheden om door een kleine inpandige verbouwing is het mogelijk de woonruimte met ruim 50 m² te vergroten. Huis met inpandige garage #garage #house #huis. Prachtige woning met inpandige garage in wijngaarden met een riante woonkamer en schuifpui aan de achterzijde.

Mc-Home.nl TK8 moderne kubistische 2 onder 1 kap ...
Mc-Home.nl TK8 moderne kubistische 2 onder 1 kap ... from i.pinimg.com
Kolbestrasse 73 te kranenburg deze riante, hoogwaardig afgewerkt woonhuis met inpandige garage. Prachtige woning met inpandige garage in wijngaarden met een riante woonkamer en schuifpui aan de achterzijde. 1999) met 4 verdiepingen, 3 slaapkamers, een praktijkruimte, een zonnig terras en een dubbele parkeergarage ónder het huis. De garage is in spouw gebouwd en daarom uitermate geschikt voor bijv. Stadswoning met inpandige garage gelegen in een rustige straat met goede buren in een stadje met alle voorzieningen. Het huis zelf heeft een woonoppervlakte van ca. Ontdek onze garages van van kooten tuin en buitenleven! Deze ruimte is thans in gebruik als opslag en heeft een grenen geïsoleerde vloer.

Exclusieve foto's en het verhaal.

Kolbestrasse 73 te kranenburg deze riante, hoogwaardig afgewerkt woonhuis met inpandige garage. Kooyman eigen huis is een ondernemende makelaar met karakter! Hier is de dubbele inpandige garage met elektrische en geïsoleerde overheaddeur. Huizen en kamers huizen te koop 232 resultaten voor 'huis met garage'. Rechts loop je door naar de leefruimte met aanpalend de ruime keuken met ontbijthoek. Huis, kopen | belgië, antwerpen, mechelen, mechelen centrum. Huis te koophet hof 14a5253ar nieuwkuijk vrijstaande woning met garage in een van de mooiste straatjes van nieuwkuijk.den bosch en waalwijk in 10 minuten met de auto bereikbaar. Huis met inpandige garage #garage #house #huis. Voor leveringen op eilanden wordt een toeslag berekend en is op aanvraag. Mits renovatiewerken is deze woning om te toveren naar een prachtige handelswoning of gezinswoning ten midden van de stad mechelen. Gratis levering aan huis in nederland, belgië en de duitse grensstreek. 2 slp,1badk huis met garage en afdak te huur in sekuriteitsdorp1mei.r6000 plus deposito. Positie naam prijs houtdikte kleur.

De entree, alsmede de ruime garage zijn op de begane grond en de leefruimtes bevinden zich op de 1e en 2e etage. Het huis zelf heeft een woonoppervlakte van ca. Gestoffeerde ruime sfeervolle vrijstaande woning met inpandige garage, met 5 slaapkamers en een vrije achterom naar de grote achtertuin te. Een fantastische plek om te genieten van. 2 slp,1badk huis met garage en afdak te huur in sekuriteitsdorp1mei.r6000 plus deposito.

compleet huis laten bouwen inclusief garage. - Werkspot
compleet huis laten bouwen inclusief garage. - Werkspot from s3-eu-west-1.amazonaws.com
Ontdek onze garages van van kooten tuin en buitenleven! Huizen en kamers huizen te koop 232 resultaten voor 'huis met garage'. Het huis is in 1994 op een 633 m² groot perceel gebouwd. De garage is in spouw gebouwd en daarom uitermate geschikt voor bijv. Alle ruimtes in dit huis zijn royaal. Een fantastische plek om te genieten van. Huis met inpandige garage #garage #house #huis. Te renoveren, ruime begijnhofwoning met oa 4 slpks en garage.

Het huis zelf heeft een woonoppervlakte van ca.

Kolbestrasse 73 te kranenburg deze riante, hoogwaardig afgewerkt woonhuis met inpandige garage. Te renoveren huis met inpandige garage en twee leuke terrassen vlak bij park spoor noord ligging. Te huur een hele pand met een grote garage en achtertuin! Exclusieve foto's en het verhaal. Een fantastische plek om te genieten van. Huis met inpandige garage #garage #house #huis. De garage is in spouw gebouwd en daarom uitermate geschikt voor bijv. De garage biedt door de grootte en de inpandige bereikbaarheid veel mogelijkheden om door een kleine inpandige verbouwing is het mogelijk de woonruimte met ruim 50 m² te vergroten. Aan de voorzijde een ruime handelsruimte (30m2) momenteel ingericht als kapperszaak met apart toilet doch perfect in te richten als inpandige garag hyper uitgeruste keuken uitgerust met toestellen siemens (vaatwasmachine, warme luchtoven, microgolfoven, dubbele spoelbak. Deze ruimte is thans in gebruik als opslag en heeft een grenen geïsoleerde vloer. Rechts loop je door naar de leefruimte met aanpalend de ruime keuken met ontbijthoek. .met inpandige garage, type drive in woning, met een eigen oprit, achtertuin en 3 slaapkamers en entree, hal met meterkast en toegang tot de ruim 5 meter diepe garage. Het huis is in 1994 op een 633 m² groot perceel gebouwd.

Comments

Popular posts from this blog

Soal Ujian Pt Gistex - Jenis Tes Psikotes Dan Contoh Soalnya Lowongan Kerja Kalimantan Tengah

Roblox T Shirt Orange - How To Get Best SHIRTS On Roblox For FREE! (FREE CLOTHING ...

Best Small Pellet Stove - US Stove Company Small Pellet Stove 5040 Stove